FILTRIRANA VODA – ČISTA VODA

KAKVU VODU PIJETE?
SUMNJATE U KVALITET FLAŠIRANE VODE?…SUMNJATE DA JE „ČESMOVAČA“ LOŠA?
RAZMISLITE O FILTRIRANJU VODE SA ČESME!
Činjenica je da je ČISTA VODA neophodna za ZDRAVLJE i ŽIVOT.
Veliki broj vodovoda u Srbiji je rizičan zbog mikrobiološke ili fizičko-hemijske neispravnosti, te postoji opravdana potreba za prečišćavanjem vode iz tih vodovoda.

Kao alternativa, na tržištu se nudi veliki broj različitih flaširanih voda. Rešenje za problem niskog kvaliteta česmovače nije samo u vodama flaširanim u plastiku, izvikanim kao čistim, izvorskim, itd, a koje takođe nisu imune na nekvalitet (nepostojanost kvaliteta sadržaja, nekvalitet, pa čak i toksičnost ambalaže…). Kod mnogih proizvođača ta voda je i dalje jako tvrda. Osim toga, prilikom transporta i skladištenja, flaširana (konzervirana) voda je često izložena Sunčevim zracima i visokim temperaturama, što može dovesti do stvaranja različitih bakterija u vodi. Takođe, njena cena je previsoka, naročito uzimajući u obzir standard stanovništva u Srbiji. Cena se dodatno povećava što je PET-ambalaža u koji je pakovana manje zapremine.
Činjenica je i da je u svetu javna voda iz slavine legalno prihvaćen izvor za flaširanu vodu.
Rešenje koje preporučuje sve veći broj stručnjaka jeste – FILTER ZA VODU!
Filteri za vodu imaju veoma dugu istoriju kao sredstvo za prečišćavanje vode. Filtracija je evoluirala od obične tkanine, do današnjih kompleksnih filtera, koji prečišćavaju i fizičke i hemijske nečistoće.
Uklanjanjem hlora i njegovih nusprodukata, filteri za vodu uveliko smanjuju rizik od raznih oboljenja (rak debelog creva i bešike). Prisustvo hlora u vodi dovodi do oštećenja nervnog sistema, posebno mozga i organa za varenje (želudac, creva). Takođe dovodi do ubrzanog starenja kože.
FILTRIRANJE VODE iz slavine je jedini način da sami kontrolišete i budete sigurni da je VODA koju pijete ČISTA i ZDRAVA.