IZVOR U VAŠOJ RUCI | UVEK NOSITE SVOJU FLAŠICU ZA VODU SA FILTEROM

VODA je osnovna ljudska potreba, a dehidratacija je jedan od nejvećih stresova za naš organizam.

Dehidratacija izaziva čitav niz negativnih efekata na naše telo i um, kao što su
tromost, glavobolja, vrtoglavica, grčevi u mišićima, pad koncentracije…

VODA je neophodna ogranizmu jer, između ostalog, stimuliše sistem za varenje, čisti toksine iz našeg tela, hidrira kožu…

Redovno unošenje VODE je ključno, jer u trenutku kada osetimo žeđ, naše telo je već dehidrirano!

Ohrabruje činjenica da su ljudi napokon postali svesni da je VODA NAJBOLJE PIĆE, i da je sve više konzumiraju umesto sokova, kafe i drugih zaslađenih i energetskih pića, koji često „maskiraju” osećaj žeđi.

Budući da smo svesni da ćemo više puta u toku dana osetiti žeđ, ne postoji nijedan razlog da nam SOPSTVENA FLAŠICA VODE u svakom trenutku ne bude pri ruci, kako bi mogli da češće i u pravilnim razmacima pijuckamo iz nje, i tako stvorimo dragocenu NAVIKU REDOVNOG ISPIJANJA VODE.

Preporuka je da uvek nosite FLAŠICU ZA VODU SA FILTEROM i ispijate male gutljaje vode, i to ne samo za vreme ekstremno toplog vremena i u toku pojačane fizičke aktivnosti, već baš UVEK!

Danas je FLAŠICA VODE postala sastavni deo našeg aksesoara, pored ključeva, novčanika, mobilnih telefona…

FLAŠICA U RUCI je postala obavezan detalj novog milenijuma, kojim pokazujemo koliko vodimo računa O ZDRAVLJU!

FLAŠICA ZA VODU SA FILTEROM je taman toliko velika da je možete nositi sa sobom i koristiti u svakoj prilici i na svakom mestu.

Uvek imajte SOPSTVENU FLAŠICU ZA VODU SA FILTEROM sa sobom, na poslu, u školi, kod kuće, u teretani, automobilu, u torbi ili rancu…

FLAŠICA ZA VODU SA FILTEROM daje nam mogućnost da se bezbedno vratimo VODI sa česme i tako zaboravimo na uglavnom precenjenu flaširanu vodu, koja pored diskutabilnog kvaliteta sa sobom nosi i problem stvaranja ogromne količine plastičnog otpada.

Korišćenjem SOPSTVENE FLAŠICE ZA VODU SA FILTEROM umesto kupovine flaširane vode, uštedećete novac i pomoći životnoj sredini.

PRAKTIČNO + EKONOMIČNO = OPTIMALNO !